Почитувани,

Ве известуваме дека поради претпазливост и со цел спречување на ширење на Корона вирусот привремено ќе работиме со ново работно време.

Од понеделник до четврток работното време ќе се одвива од 08:00 - 15:00 часот. Во петок работното време ќе се одвива од 08:00 - 14:00 часот.

Здравјето и доброто делување на нашите вработени, клиенти и соработници ни претставува приоритет. Ги прифаќаме и поддржуваме мерките донесени од Владата на Република Северна Македонија со цел на општо добро, и во иднина ќе ги следиме упатствата на стручните служби кои се однесуваат на настанатата состојба.

Во случај да имате било какви прашања Ве молиме да не контактирате на следните е-маил адреси:

Нашите колеги ќе Ви одговорат на Вашето прашање во најкраток можен рок.

Ви се заблагодаруваме на разбирањето.

Порше Финансиска група Македонија

ПОРШЕ ЛИЗИНГ ДООЕЛ Скопје им овозможува на сите свои корисници на услугите за финансиски лизинг можност за одложување на обврските (месечни лизинг рати) на период од 90 дена.

Порше Лизинг ДООЕЛ Скопје им нуди можност на своите корисници на оперативен лизинг да користат можност за плаќање на договорните обврски (месечни задолжувања) со пролонгиран рок од 90 дена.

Повеќе информации за нашите важечки понуди за финансирање на возилата на нашите партнери VW, Audi, SEAT, Škoda и Porsche

Искоритете го искуството на пазарниот лидер и постанете поефикасни и попродуктивни со тоа што управувањето со вашиот возен парк ќе му го препуштите на професионалци

Одобрување на финансирањето е едноставен и брз процес. Дознајте што ви е потребно од документација и превземете ја документацијата потребна за одобрување на финансирање