Seat

SEAT е партнер на Порше Лизинг ДООЕЛ. Тоа значи дека финансирањето на вашиот SEAT е во рацете на професионалци.

Кај вашиот SEAT продавач ќе добиете сè што е врзано за вашето возило на едно место: финансирање, осигурување и повеќе од тоа.

Вашиот SEAT продавач со задоволство ќе ви изработи финансиска понуда од Порше Лизинг која е прилагодена на вашите потреби и желби.

Овластени дилери за брендот SEAT

Porsche Skopje

Бул. Босна и Херцеговина 4, 1000
Скопје 
тел: 02 2626-266 / 02 2603-770 / 2603-771
факс: 02 2603-800 
Е-пошта:  sales(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk

 

DE LUXE - AUTO

Ул. 500 бр.55, 1300 Куманово 
тел: 031 444 999 
моб: 076 455 262
факс: 031 431 432 
Е-пошта:  info(kwfat)deluxe.com(kwfdot)mk

JOSIFOV

ДОВЛЕЏИК 5А, Битола 
моб: 075 425 567 / 078 339 690 / 047 241 515 
Е-Пошта:  seat(kwfat)josifov.com(kwfdot)mk

SKS AUTO

Бул. Гевгелија бб, Гевгелија 
тел: 034 216 301 
моб: 071 250 452 
факс: 034 216 301 
Е-Пошта:  sks.auto(kwfat)t-home(kwfdot)mk