Škoda

На што можете да сметате:

Skoda е партнер на Порше Лизинг ДООЕЛ. Тоа значи дека финансирањето на вашиот Skoda  е во рацете на професионалци.

Кај вашиот Skoda продавач ќе добиете сè што е врзано за вашето возило на едно место: финансирање, осигурување и повеќе од тоа.

Вашиот Skoda продавач со задоволство ќе ви изработи финансиска понуда од Порше Лизинг која е прилагодена на вашите индивидуални потреби и желби.

Овластени дилери за брендот Škoda

Porsche Skopje

Бул. Босна и Херцеговина 4, 1000
Скопје 
тел: 02 2626-266 / 02 2603-770 / 2603-771
факс: 02 2603-800 
Е-пошта:  sales(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk

 

DE LUXE - AUTO

Ул. 500 бр.55, 1300 Куманово 
тел: 031 444 999 
моб: 076 455 262
факс: 031 431 432 
Е-пошта:  info(kwfat)deluxe.com(kwfdot)mk

JOSIFOV

ДОВЛЕЏИК 5А, Битола 
моб: 075 425 567 / 078 339 690 / 047 241 515 
Е-Пошта:  seat(kwfat)josifov.com(kwfdot)mk

MKM АУТО 

Магистрален пат А4 бб, Струмица
Тел: 034 32 33 44 
Е-Пошта: salon(kwfat)mkmauto(kwfdot)mk