ŠKODA Octavia FL Ambition 1.6 TDI

Преземете го документот со понудата: 

ŠKODA Octavia Ambition 1.6 TDI 115ks MT5 (PDF, 55 KB)

ŠKODA Octavia FL Ambition 1.6 TDI