Контакт 

Вашите желби, барања и предлози се добредојдени. Нашиот тим ќе го процесира вашето барање што е можно поскоро.

Porsche Leasing dooel Skopje
Porsche Broker AD Skopje

Bosna i Hercegovina 3
1000 Skopje, Macedonia
Telefon: +389 2 2630 222
Faks: +389 2 2630 444
E-Mail
Општа адреса: info(kwfat)porscheleasing.com(kwfdot)mk
Продажба на возила/Финансирање: sales(kwfat)porscheleasing.com(kwfdot)mk
Состојба на договори и регистрација на возила: clients(kwfat)porscheleasing.com(kwfdot)mk
Осигурување на возила: broker(kwfat)porscheleasing.com(kwfdot)mk
Финансии: accounting(kwfat)porscheleasing.com(kwfdot)mk
Наплата на побарувања: debt(kwfat)porscheleasing.com(kwfdot)mk

www.porscheleasing.com.mk