Лизинг плус 

Што значи Лизинг Плус

Лизинг плус - паметно решение

Лизинг плус значи набавка на возило по најмала месечна рата. Со тоа добивате најголемо финансиско олеснување, бидејќи месечно ви останува доволно финансиски средства за вашите останати вложувања.

Финасиски лизинг плус е со однапред договорен остаток на вредност кој може да се исплати на крајот на договорот или истиот да биде предмет на нов договор за финански лизинг.

Потребен ви е совет?

Доколку имате двоумење околу услугите кои ги нудиме , ве молиме слободно да ни се обратите.

Предности за правни лица

  • Многу ниска месечна рата
  • Помал месечен трошок ( не пример за ист износ на месечна рата 2 возила)
  • Поефтина администрација на возниот парк
  • Удобна и едноставна замена на возила

Наши Партнери

Volkswagen
Audi
ŠKODA
SEAT
Porsche
MAN
VW Nutzfahrzeuge