Volkswagen

На што можете да сметате:

VW е партнер на Порше Лизинг ДООЕЛ. Тоа значи дека финансирањето на вашиот VW  е во рацете на професионалци.

Кај вашиот VW продавач ќе добиете сè што е врзано за вашето возило на едно место: финансирање, осигурување и повеќе од тоа.

Вашиот VW продавач со задоволство ќе ви изработи финансиска понуда од Порше Лизинг која е прилагодена на вашите потреби и желби.

Овластени дилери за брендот Volkswagen

Porsche Skopje

Бул Босна и Херцеговина бр. 4
1000 Скопје
Тел: 02 2626-266
e-mail адреса: office(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk

 

АБ Ауто

Гоце Делчев бр.107
2400 Струмица
Тел: 034 325 443
e-mail адреса:  abauto.dоoel(kwfat)gmail(kwfdot)com

 

Ал & До

Св.Еразмо Оровник- Дебарца бб
6000 Охрид
Тел: 046 261-599
e-mail адреса: office(kwfat)aldo.com(kwfdot)mk
e-mail адреса: aldowservis(kwfat)t-home(kwfdot)mk

БИС Ауто

Гоце Делчев бр. 2
7000 Битола
Тел: 047 236-314
e-mail адреса: nikolce.markovski(kwfat)bisauto.com(kwfdot)mk

 

СТАРТ

Борис Кидрич бр. 1
1442 Демир Капија
Тел: 043 366-504
e-mail адреса: startdoel(kwfat)mt.net(kwfdot)mk

 

Центрум Цо

Палмиро Толјати бб
1000 Скопје
Тел: 02 2521-454
e-mail адреса: info(kwfat)kolevski-vw.com(kwfdot)mk

Центрум Цо

Маршал Тито бб
1200 Тетово
Тел: 044 351-333
e-mail адреса:  sherif.jakupi(kwfat)centrum.com(kwfdot)mk
e-mail адреса:  lence.milosavleska(kwfat)centrum.com(kwfdot)mk

 

DE LUXE - AUTO

500 бр.55,
1300 Куманово
тел: 031 444 999
моб: 076 455 262
факс: факс: 031 431 432
e-mail адреса: info(kwfat)deluxe.com(kwfdot)mk