Кариера

Добродојдовте во тимот на Порше финансиска група Македонија

Нашите вработени се движечката сила на Порше финансиска група Македонија- нивното ангажирање и страст кон работата се нашиот мотор. Сакате со нас да тргенете на патување? Бараме вработени со бензин во нивните вени. Преку 1.000 нови колеги во странство и на нашиот пазар се радуваат на Вашето приклучување кон нашиот тим.

Моментално немаме распишан оглас за вработување ниту за една работна позиција.

Доколку имате било какви прашања можете да не контактирате на: info(kwfat)porscheleasing.com(kwfdot)mk