Audi

На што можете да сметате:

AUDI е партнер на Порше Лизинг ДООЕЛ. Тоа значи дека финансирањето на вашиот Audi  е во рацете на професионалци.

Кај вашиот Audi продавач ќе добиете сè што е врзано за вашето возило на едно место: финансирање, осигурување и повеќе од тоа.

Вашиот Audi продавач со задоволство ќе ви изработи финансиска понуда од Порше Лизинг која е прилагодена на вашите индивидуални потреби и желби.

Овластени дилери за брендот Audi

Porsche Skopje

Бул. Босна и Херцеговина ББ
1000 Скопје
МАКЕДОНИЈА
тел: 00 389 22 62 62 66 
факс: 00 389 22 62 64 66
e-mail: office(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk