MAN

Во што можете да бидете сигурни:

MAN е партнер на Порше Финансика Групација Македонија. Тоа значи дека финансирањето на вашиот MAN камион е во рацете на професионалци. Кај Вашиот MAN продавач ќе добиете се на едно место а што е поврзано со Вашето возило: финансирање, осигурување и повеќе од тоа

Вашиот MAN продавач со задоволство ќе ви направи финансиска понуда од Порше Лизинг, која е прилагодена на Вашите индивидуални потреби и желби

Ви го гарантираме следното:

  • финансирање во согласност на вашите потреби и финансиски можности
  • поволни услови и јасен преглед на трошоците
  • едноставен и брз процес на обработка на договорите
  • дополнителни поволности - каско осигурување и регистрација
  • подршка и стручен совет во текот на времетраење на договорот за финансирање