ŠKODA Special Online бонус.

1000€ бонус за лизинг на возила достапни веднаш.

Тешките периоди се составен дел од животот, но ако размислите после секој предизвик сте секогаш многу посилни...

Ние веруваме дека оваа криза набрзо ќе заврши. Но во меѓувреме мислејќи на Вашата безбедност и следејќи ги најновите трендови и Протоколи за Ваша заштита, први на пазарот, на дофат на раката Ви понудивме нова Online Sales платформа со која од удобноста на Вашата дневна соба или канцеларија можете да го изберете Вашиот нов автомобил. Сакаме заеднички да мислиме на иднината и затоа направивме пакет, за да бидете подготвени за рестартирање на вашата мобилност.

Нашите веднаш достапни возила ви стојат на комплетно располагање. А доколку се одлучите да резервирате некое од нив, во соработка со Порше Лизинг и дилерската мрежа Ви овозможуваме ŠKODA SPECIAL ONLINE бонус од 1000€ за сите возила набавени на лизинг преку Порше Лизинг што ќе ги превземете до 30.09.2020 година.

Ги оптимизиравме нашите процеси за полесно да стигнете до алатката на вашата мобилност. Разгледајте ги нашите веднаш достапни возила, а ние ќе бидеме подготвени безбедно да Ви ги испорачаме. Затоа што вашата безбедност е нашиот врвен приоритет...

Ајде заедно да мислиме на иднината, за која сме цврсто убедени дека ќе биде светла...

Дознај повеќе: www.skoda.com.mk

 

Преземете го документот со понудата:

Skoda KAROQ (54 KB)